Turnee Remi


Dupa cum probabil ati observat la remi royal ne intalnim cu diferite tipuri de turnee :

Regulat
Acest tip de turneu aduna la un loc jocuri de Gin Rummy, Oklahoma, Kalooki (Kaluki) si Rummy.

Pentru a deosebi turneele intre ele se folosesc prescurtari cum ar fi :

(T) : Turbo
(S) : Rapid
(G) : Garantate
(A) : Premiu Adaugat
(R) : Reintrare
(P) : Plati Royal Stars : Royal Stars
(Q) : Calificari
(B) : Beginners 

Turneele Turbo (T)

Sunt la fel ca cele regulate , diferenta o constituie viteza Fiecare runda dureaza 30 de secunde , jucatorii trebuie sa fie mai rapizi ca de obicei Sunt disponibile atat in sectiunea Turnee la O Singura Masa cit si la sectiunea Multi Turneu

Rapid (S)

Nivelele turneului se desfasoara rapid , creand turnee care devin din ce in ce mai imprevizibile

Garantate (G)

Aici RummyRoyal seteaza un premiu garantat  predeterminat care nu este conditionat de numarul de jucatori inscrisi , adica in cazul in care nu se inscriu atati jucatori cat e nevoie pentru premiile respective cei de la remi royal suplimenteaza din contul lor.

Premiu Adaugat (A)

In acest tip de turnee cei de la remi royal suplimenteaza premiu cu o suma de bani. Daca de exemplu la turneul cu intrarea de 7$ (6$+1$) joaca 20 de jucatori iar premiul adaugat este de 25$, premiul total va fii 145$ in loc de 120$. 

5 euro gratisReintrare (R)

In cazul turneelor multiple jucatorilor care au fost eliminati li se permite reintrarea in joc cu numarul initial de fise In cazul turneelor la o singura masa , jucătorul se realătură turneului cu acelaşi număr de puncte de penalizare ca şi jucătorul care deţine cel mai mare număr de puncte de penalizare rămas la masă.

Plati (P)

In cazul de remi traditional offline unele versiuni includ sume aditionale. Plăţile se efectuează la sfârşitul fiecărei runde, iar jocul incă işi păstrează un premiu total care merge către câştigătorul (sau câştigătorii) intregului joc. n fonduri meselor care contin atat jocurile cu intrare cat si fisele de plata. Suma de intrare merge in pot si restul se pastreaza ca fise de plata intre maini. Dacă un jucător ramâne fără fise in mijlocul jocului, el/ea va rămâne in joc dar nu i se va cere să plătească taxe suplimentare şi nu va primi plăţi de la alţi câştigători pentru propriul său câştig. Daca un jucator ramane fara fise in mijlocul unui joc, el nu va putea plati cheltuielile aditionale si nici nu va putea primi plati de la alti jucatori din castigurile lui/ei. Cand un jucator este eliminat la o masa (intr-un turneu single) sau cand se termina un joc (in jocurile rapide), toate fisele ramase vor fi automat returnate in bani balantei jucatorului.

Royal Stars

In fiecare luni se organizeaza astfel de turnee , le intalnim la sectiunea Multi Turnee Jucatorii pot sa participe la aceste turnee si sa schimbe Royal Stars accumulate in Bani Reali

Freeroluri

Sunt reprezentate de turneie la mai multe mese Avantajul consta in faptul ca veti fi premiat daca sunteti printre ultimii ramasi la masa fara sa fie nevoie sa platiti o intrare la inceputul turneului Toate turneele freeroll din lobby sint colorate in galben ca sa fie cit mai usor de recunoscut.

Calificari (Q)

La remi royal ne intalnim cu turnee ale caror premii sunt foarte mari De regula la acest turnee intrarea costa ceva bani si de aceea au aparut turneele de calificare In turneele de calificarea intrarea consa foarte putin sau nimic (in functie de turneu) iar daca reusesti sa castigi ai intrarea gratuita la un turneu mai mare cu premii mai mari

Begginers (B)

Mesele incepatorilor ofera sansa de a juca impotriva jucatorilor de acelasi nivel Acestea marcate cu (B) in lobby Pot participa la aceastea numai noii depunatori , cei care au făcut prima depunere în ultimele 90 de zile.

5 euro gratis