Remi Romanesc

Descarca


RemyRoyal este primul soft de remi romanesc care va va ofera posibilitatea de a juca remi pe internet cu jucatori din toate colturile lumii.

Lansarea acestui soft cu interfata in limba romana a insemnat foarte mult atat pentru ei cat si pentru romani. Inainte de aparitia acestuia existau si alte softuri de remi pe internet dar nici unul nu avea interfata in limba romana. Cu alte cuvinte sute de mii de romani care stiau remi , dar nu stiau engleza nu puteau sa isi valorifice talentul.

Acum nu mai este asa.

RemiRoyal domina de mult internetul cu jocurile de remi oferind posibilitatea sa va dezvoltati experienta in remi.

La RemiRoyal puteti juca remi pe bani sau pe gratis. In cazul in care optati sa jucati remi pe bani reali va trebui sa faceti un depozit (adica sa adaugati bani de pe cardul dumneavoastra sau din orice cont al dumneavoastra in contul de jucator de remi al siteului) . Intalnim aici diferite promotii , ca de exemplu bonusuri de 100 % la prima depunere. Asta inseamna ca daca veti depune 100 Ron , suma se va dubla , si veti avea in cont 200 Ron.

Aveti posibilitatea de a alege dintr-o varietate de jocuri de remi cum ar fi :

Traditional remi

Gin remi

Oklahoma Gin remi

Kalooki 51

Kalooki 40

Totodata RemiRoyal va pune la dispozitie o serie de Turnee zilnice cu premii foarte mari si freeroluri lunare. Pentru cei care nu stiu un turneu freeroll este un turneu la care te inscrii fara sa platesti intrarea (buy-in) iar daca reusesti sa castigi turneul sau sa termini pe primele locuri ve fi rasplatit cu o suma de bani. Acest lucru este o oportunitatate extraordinara deoarece aveti posibilitatea sa faceti bani din remi fara a baga bani din buzunarul dumneavostra

5 euro gratis