Remi 500

Descarca


Acest tip de remi se joaca cu un pachet de carti de 52 si doi jokeri. Obiectivul in remi 500
este sa atingeti sau sa depasiti un scor tinta (intr-un singur turneu) sau sa aveti cel mai
mare punctaj la sfarsitul jocului. Avantajul in acest tip de joc este acela ca puteti forma
amestecuri de seturi si randuri in orice moment , spre deosebire de alte tipuri de remi in
care aveti nevoie de un anumit numar de puncte pentru a contrui pentru prima data.

Jocul in sine

Fiecare jucator va primi cate sapte carti. Restul cartilor va forma pachetul din care jucatorii
extrag carti si o carte se va plasa cu fata in sus la inceputul jocului pentru a forma suprafata
de decartare.

Un tur de remi 500 are trei componente :

1. Extragerea : Fiecare jucator este nevoit sa extraga o carte fie din pachetul de carti ramas , fie prima carte din suprafata decartata. Totusi cand un jucator extrage o carte din suprafata decartate trebuie sa indeplineasca doua conditii - In cazul in care jucatorul ridica o carte din jumatatea suprafetei de decartare , el este obligat sa ridice toate cartile de dupa ea. - În cazul în care un jucător ridică mai mult de o carte odată din suprafaţa decartată, cartea care a fost aleasă (cea de la începutul şirului) trebuie folosită într-o construcţie sau ca şi construcţie sau pentru a înlocui un joker din acelaşi şir din care a fost ridicată. Oricum, dacă un jucător extrage cartea de deasupra din suprafaţa de decartare, el o poate folosi pentru a construi un amestec, pentru a înlocui un joker sau o poate păstra în mână fără să o amestece imediat, dar nu o poate decarta în acelaşi tur.
 
2. Construirea : Jucatorii pot adauga carti in amestecurile deja existente sau pot forma amestecuri.
 
3.Decartarea : Fiecare carte extrasa trebuie sa fie compensata de o alta carte decartata. O carte care a fost ridicată din suprafaţa de decartare nu mai poate fi ridicată încă o dată în acelaşi tur. Dacă au fost ridicate mai multe cărţi jucătorului i se permite să decarteze orice carte din cele pe care le-a ridicat în afară de cartea selectată prima dată.

Un joc de remi 500 se desfasoara pe parcursul a cateva runde. O runda se termina atunci cand un jucator nu mai are carti (a decartatat ultima carte) sau atunci cand nu mai sunt carti ramase in pachet

5 euro gratis